Urmareste seriale turcesti de calitate pe RomaSeriale

Posted by Amelia Whitehart on March 27, 2022 in Movies

Vizioneaza seriale online de calitate pe RomaSeriale? Băieți buni: Este un serial dramă de producție românească difuzat în perioada 24 aprilie 2005 – 12 iunie 2005 și realizat în studiourile Media Pro Pictures. A fost creat de Andrei Boncea și difuzat de postul de televiziune Pro TV. Serialul ”Băieți buni” prezintă viața de stradă din România. Serialul a avut foarte mare succes și datorită faptului că în coloana sonoră a peliculei s-a regăsit și cântecul „Străzile”, unul din hit-urile formației BUG Mafia. ”Băieți buni” conține 8 episoade cu o durată de aproximativ 50, realizate într-o notă serioasă și presărate pe alocuri și cu momente comice. La succesul acestui serial au contribuit actori celebri ca Florin Călinescu, Dragoș Bucur și Ștefan Bănica Jr. Printre actorii debutanți care și-au căutat faima în lumea filmului din România s-a numărat, cu această ocazie, și Cabral Ibacka sau Răzvan Vasilescu. Din păcate, asemănarea prea mare a secției de poliție din serial cu cea a unei din America, și nu din România, i-a cam supărat pe fani. Serialul s-a bucurat de un succes mare, dar scurt.

De îndată ce Tansel a fost informat că Eufratul a supraviețuit, el a decis să joace ultimul său atu și a conceput un plan de a trage atât Eufrat, cât și Suna în Inimi. El este hotărât să-i facă pe amândoi să guste durerea pe care i-au provocat-o, rana din inima lui. Mai întâi va ucide soarele și apoi Kerem. Pentru prima dată, el ia arma în propriile mâini și se strecoară lângă Sun și Kerem pentru a se răzbuna cu propriile sale mâini. Inamicul Turciei trăiește mai ales în interiorul granițelor Turciei. Un grup de oameni care sunt dispuși să se sacrifice pentru eliminarea dușmanilor interiori și exteriori ai Turciei. Descopera mai multe informatii pe Clicksud.

Inimă de țigan: Este o telenovelă românească difuzată de postul Acasă TV în perioada 1 octombrie 2007-1 iunie 2008. Serialul are 126 de episoade, în total, și a fost urmat de serialul ”Regina”, serialul ”State de România”, serialul ”Moștenirea” și filmul de lung-metraj ”State de România, student la Sorbona”. Telenovela a avut mare succes și în alte țări ca: Bosnia și Herțegovina, Croația și Muntenegru sau în America Latină, în Columbia, Guatemala, Costa Rica, Chile, Bolivia etc. Din distribuție fac parte actorii: Denis Ștefan, Andreea Pătrașcu, Gheorghe Dinică, Marin Moraru, Gheorghe Visu, Carmen Tănase, Florin Zamfirescu, Florina Cercel, Vlad Zamfirescu și mulți alții.

Lale este un pediatru care duce o viață fericită împreună cu soția sa Ege, care are două fiice și un scriitor. Dar într-o zi, o amețeală bruscă va fi, de asemenea, declanșatorul vestilor proaste. Neurochirurgul spitalului de care se ocupă îl examinează pe Ateș, Tulip află că are o urină mortală în creier. Mai mult decât atât, boala este periculoasă și nu a avut mulți ani să-și petreacă cu familia. Zeynep, pe de altă parte, este o profesoară de grădiniță care iubește foarte mult copiii, dar nu poate avea copii din cauza unei afecțiuni pe care a experimentat-o. Chiar dacă dorea să fie mamă, nu a reușit să rămână însărcinată, așa că sa întors de la marginea căsătoriei și a experimentat procese traumatice. Acum, boala pe care o întâmpină Tulip va fi un test dur pentru ea și familia ei, precum și pentru Fez și Zeynep…

In serialul Este de-ajuns sa zambesti joaca actorii: Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Seray Kaya, Pamir Pekin, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Aslı Altaylar, Evrim Doğan, Uğur Kurul. Totul începe când singurul fiu al umilei familii Civan, Sarp, se întoarce acasă din SUA după ce și-a încheiat studiile. Viața lui se va schimba pentru totdeauna când se va întâlni accidental cu Yasemin, fiica cea mai mică a familiei Özdemir, când iese din avion. Yasemin, care urmează să se căsătoreasca a doua zi, de asemenea, nu cunoaște lucrurile care vor urma. Descopera mai multe informatii pe Seriale Online.