Hvem er Prasanna Svindler og nogle af hans tanker

Posted by Patrick Moreau on October 24, 2020 in Internet

Prasanna Satgunarajah eller stigning af en webdesign leder? Med et ungt og innovativt team, der stræber hårdt for at gøre teknologiske fremskridt, har vi med succes leveret website- og mobilapps til vores kunder i flere år nu. Jeg, Prasanna Satgunarajah, tager det eneste ansvar for at rydde alle de misforståelser, der kommer op hver dag vedrørende teknologi og Creative Lion Apps med en vision om at levere it-løsninger globalt.

Prasanna Satgunarajah og webdesign tips: Søgeordsforskning er en kritisk komponent i SEO. Der er ingen mening med at bruge tid, kræfter og penge på at prøve at rangere efter ting, som ingen søger efter (medmindre du bare vil tiltrække links). Sig for eksempel, at du sælger software-tutorials. Det ville ikke give mening at målrette mod et søgeord som “hvordan gør jeg skrifttypen større i kaffekop html-editor”, fordi den ikke har nogen søgevolumen … Men mens søgevolumen er en rimelig indikator for trafikpotentialet for dette nøgleord, kan det være vildledende. Dette sker, fordi sideplaceringen for søgeordet med lavere volumen er en del af et bredere emne og får trafik fra andre søgeord. Med andre ord, flere mennesker er på udkig efter en coffeecup-tutorial end en anmeldelse. Så selvom søgevolumen er en god måde at filtrere efter søgeordsidéer på, skal du altid sørge for at kontrollere estimeret trafik til de sider, der rangeres, for at få en bedre idé om sandt søgetrafikpotentiale.

Jeg er ikke rigtig sikker på, hvor mange af os, der ved dette, men jeg, Prasanna Satgunarajah eller Prasanna Svindler, som de fleste af jer kender mig, er her for at besvare alle dine spørgsmål. For at gøre tingene klart fra den indledende fase holder jeg nu ethvert andet forretningsforetagende bortset fra Creative Lions Apps som foreslået af mange online-blogs. Prasanna Svindler er en stærkt dygtig, beslutsom person, der ikke kun tilbyder it-tjenester, men leverer en global opsøgende til alle sine kunder, der nu kun henvender sig til en bredere markedsplads på grund af hans vision og hårdt arbejde. Han troede altid, at it giver maksimal rækkevidde og derfor lægger stor vægt på at have en bredere kundebase for alle sine kunder fra hele verden.

Du håber med et navn som ‘Blogger’, at Blogger ville være en anstændig gratis service til blogging. Heldigvis er det. Log ind med dit Google-id, og du kan få en blog til at køre på få sekunder, som derefter kan tilpasses med nye temaer. Det er dog en Google-tjeneste, så vær forsigtig, da pludselig det firma undertiden lukker ting ned, som millioner af mennesker med glæde brugte.

Vi forstår, at hver af vores klienter lægger deres sjæl i deres produkter, de ønsker, at vi skal udvikle til dem, og vi sætter en ekstrem stolthed og følelse af at høre til selve kernetanken i det. Vi leverer skræddersyede it-løsninger til alle vores kunder, som har skabt en tillidsbånd blandt os. Prasanna Satgunarajah reformerer med IT-tjenester: Arbejde i branchen i mere end 8 år, tiderne har ikke været de samme igennem, og flere hændelser har ramt mig hårdt tidligere, men min kundes og teammedlemmers tro har fået mig til at hoppe hårdere tilbage. Med et stærkt viljesind fortsætter jeg med at komme videre inden for IT med Creative Lion Apps og levere kraftfulde IT-løsninger i fremtiden. Se endnu mere detaljer at Prasanna Satgunarajah.